Almoster celebrarà el primer festival d’arts escèniques Catalanes

Almoster celebrarà el primer festival d’arts escèniques Catalanes

Tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre i comptarà amb 8 companyies i 8 espectacles.

 

Almoster serà l’escenari del primer i únic festival d’arts escèniques Catalanes de la província de Tarragona. Tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre a la vila d’Almoster i comptarà amb un total de 8 companyies i 8 espectacles que oferiran el seu treball per les places d’Almoster.

L’Ajuntament d’Almoster pren la iniciativa amb una proposta que no s’ha realitzat mai a la província de Tarragona i que busca promocionar la cultura creada a Catalunya. L’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, ha explicat que l’objectiu és promocionar el municipi oferint espectacles a totes les places del municipi i crear una opció d’oci cultural per gaudir en família.

Els espectadors podran gaudir d’un ampli ventall de diversió com; circ,  teatre, titelles, el clown, la música, pallassos o tallers que ompliran les expectatives d’infants i d’adults. El director artístic del festival, Pere Toro, ha remarcat que totes les companyies són catalanes amb l’objectiu de promocionar el talent del país. També ha destacat que diferents espectacles són internacionals i que han estat premiats, com ‘Adéu Peter Pan’ de la companyia lleidatana ‘Festuc’ que enguany ha guanyat un premi a millor espectacle infantil a Castella i Lleó.

Aquest festival comptarà amb la direcció artística de Pere Toro de Improvisto’s Krusty Show, una companyia amb 20 anys de trajectòria i amb l’experiència de la creació i direcció artística del festival Circ Picat durant 4 anys, i amb la subvenció per part del programa .cat. El regidor de cultura, Oriol Calabuig, ha explicat que el pressupost per realitzar el festival és de 8.000€ aproximadament i que tots els espectacles seran gratuïts.

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.