Almoster estrena plat típic

Almoster estrena plat típic

Cruixent de Conill amb aromes d’Almoster, un plat amb productes locals

L’Ajuntament d’Almoster ha presentat aquest dimecres el Cruixent de Conill amb aromes d’Almoster, el nou plat típic que espera ser un plat de continuïtat.

Es tracta d’un plat elaborat amb productes locals (apte per celíacs), amb el reconegut oli del poble i amb herbes que es poden trobar al terme municipal, cal destacar que el secret del plat es troba amb l’arrebossat.

El tast d’aquest nou plat es farà aquest diumenge al migdia, coincidint amb el Mercat de l’Or Vell, un cap de setmana que estarà farcit de propostes per a la família, amb una trentena d’artesans, un tast de vins, cursos per aprendre a fer bombolles de sabó i una concentració de Minis i Vespes clàssiques, entre altres.

L’alcalde d’Almoster, Ángel Xifré, ha explicat que “és un plat molt innovador per com està cuinat i que espera que sigui un plat a través del qual la gent conegui Almoster”.

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.