Almoster ja és un ‘Municipi Solidari amb l’Alzheimer’

Almoster ja és un ‘Municipi Solidari amb l’Alzheimer’

S’ha creat un nou punt d’informació el tercer dimarts de cada mes al despatx d’admissions del Consultori Mèdic

 

 

L’Ajuntament d’Almoster ha rebut aquest dimarts 15 de gener l’acreditació d’Almoster com a “Municipi Solidari amb l’Alzheimer”. L’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré i la psicòloga sanitària de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, Ananda Garcia Gómez, han signat el conveni per realitzar un nou servei d’informació, orientació i assessorament per a persones vinculades amb la malaltia.

Així doncs, el tercer dimarts de cada mes es desplaçarà cap el municipi una persona de l’associació per oferir un punt d’informació al Consultori Mèdic d’Almoster. El servei serà al despatx d’admissions del consultori de les 9:30h a les 11:00h.

Aquest punt busca informar sobre la malaltia, els recursos públics i privats del territori, orientar i assessorar sobre possibles estratègies d’afrontament en la convivència amb la malaltia. A més de recolzar al familiar cuidador i a la persona afectada en la situació vital.

Aquesta és una iniciativa que forma part de la campanya de CEAFA (Confederació Espanyola d’Associacions de Familiars de Persones amb Alzheimer i altres demències) amb la col·laboració de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp que han engegat el ‘Projecte Baix Camp’, un projecte de proximitat i preocupació cap el món rural. La psicòloga de l’Associació d’Alzheimer Reus i Baix Camp, Ananda Garcia Gómez explica que “ s’ha creat aquest punt perquè som conscients que als pobles hi ha molta gent sola i amb dificultats per desplaçar-se fins a Reus”.

 

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.