Almoster presenta la segona edició del festival ART’S

Almoster presenta la segona edició del festival ART’S

Les principals novetats d’enguany són: la incorporació de dues companyies, una zona per acampar i una zona de food trucks

L’Ajuntament d’Almoster ha presentat aquest divendres la segona edició del festival ART’S, que tindrà lloc els propers 28 i 29 de setembre per les diferents places del poble.

L’ART’S és el primer i únic festival d’arts escèniques catalanes a Catalunya i enguany es consolida en la seva segona edició presentant diferents novetats com; la incorporació de dues noves companyies, una zona de ‘food trucks’ i una zona habilitada per acampar i aparcament de caravanes. L’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, destaca que “l’objectiu és fer una aposta clara per tenir un festival a la tardor amb companyies que operin i tinguin seu a Catalunya”.

Com en la primera edició, els espectadors podran gaudir d’un ampli ventall d’actes que inclouen circ, teatre, el clown, la música, els pallassos i diferents tallers que busquen fer divertir a tots els públics. El director artístic del festival, Pere Toro, ha explicat que enguany el festival comparà amb un total de 10 companyies que oferiran 10 espectacles “per omplir els carrers d’Almoster d’alegria i xerinola”. També la programació de dues companyies de la província, que “és una qüestió que havíem de corregir de l’anterior edició”.

Un cap de setmana on Almoster englobarà els actes de la festa major petita, Sant Miquel i el festival d’arts escèniques catalanes, l’Art’s. El regidor de cultura, Oriol Calabuig, ha explicat que “s’ha apostat per un espectacles dirigits a un públic familiar i totalment gratuït per assistents”.

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.