Com arribar

El terme municipal d’Almoster és de reduïdes dimensions, té tan sols 5,88 km2. Està situat al peu dels darrers contraforts de les muntanyes de Prades, sota el Puig d’en Cama. El terme té una forma allargada i estreta, mig escanyat entre els de la Selva del Camp, amb el qual limita pel nord-est i l’est, l’Aleixar al nord-est, Castellvell del Camp al sud-oest i Reus al sud. Les aigües del terme són arreplegades pels barrancs de la Llengudera, el de Picarany i la riera d’Almoster.

La part alta del terme és molt accidentada i arriba fins als 645 metres d’altitud al vessant sud-oest del Puig d’en Cama, mentre que el terreny del nucli de població en avall és més planer, trencat tan sols per petits turons. L’altitud inferior és de 140 m i de 290 m la situada al peu de l’edifici de l’Ajuntament. La via de comunicació és la carretera TP-7049 de Reus a Castellvell del Camp, la TV-7048 a Castellvell del Camp a Almoster i la T3231 d’Almoster a la Selva del Camp. És a4,5kmdeReusia2,5kmdelaSelvadelCamp.

Almoster es troba molt a prop de les principals vies de comunicació de la província.

Deixar l’autopista AP-7 (E15) per la sortida 34, en direcció Reus – Alcañiz per la T-11 (antiga N-420), agafar el desviament de la sortida Reus – Montblanc i seguir els indicadors (trigareu 15 minuts, des de la sortida de l’autopista).

Les estacions de tren més properes són les de Reus (5 km) i Cambrils (20 km).

L’aeroport de Reus està a 15 km d’Almoster i el de Barcelona a 100 km. En els aeroports es podrà agafar un taxi o llogar un cotxe. Existeix un servei regular i diari d’autobús entre els aeroports de Barcelona i Reus.

Latitud: 41.2 – Longitud: 1.1167

Actualitat

Agenda

Xarxes socials

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal

Mesures de prevenció pel Coronavirus

Us informem en aquesta pàgina de les mesures de prevenció adoptades per l’Ajuntament d’Almoster pel coronavirus. Aquesta informació està en revisió constant, d’acord amb les circumstàncies canviants.

Mesures de protecció de la població

  • L'atenció presencial a l'Ajuntament se substitueix per atenció electrònica i/o telefònica de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 h.
  • El tancament de l'escola bressol els Musterets, i de tots els espais públics municipals.
  • La suspensió de tallers, extraescolars i totes les activitats en espais municipals.
  • Tancament al públic de la biblioteca.
  • Tancament de les instal·lacions esportives municipals.
  • Tancament dels equipaments culturals.
  • Es decreten serveis mínims, i queden només operatius els serveis essencials per al funcionament de l'Ajuntament

Enllaços relacionats:

Videos relacionats:

Actualitat

El temps

Agenda

Xarxes socials