Concurs d’idees per remodelar la plaça Josep Rosselló

Concurs d’idees per remodelar la plaça Josep Rosselló

Les propostes es podran presentar fins el 13 de novembre

 

L’Ajuntament d’Almoster ha convocat un concurs d’idees amb jurat per a la remodelació de la plaça Josep Rosselló, un espai que s’utilitza com a punt de trobada per les veïnes i veïns i un lloc on es realitzen la majoria d’actes culturals.

 

El premi del concurs és de 4.000 euros i les propostes es podran presentar fins el proper 13 de novembre. Totes elles hauran de presentar dues opcions, la primera eliminant totes les places d’aparcament i la segona preveient espais per a l’aparcament de vehicles. L’Ajuntament tindrà molt en compte la viabilitat de la realització de les obres. El jurat escollirà tres finalistes que es presentaran posteriorment als veïns i veïnes d’Almoster i es sotmetran a una votació popular per seleccionar la proposta guanyadora.

 

Amb la construcció de la nova carretera d’Almoster a la Selva del Camp, que permetrà disminuir notablement el transit del centre del poble, l’Ajuntament vol iniciar les obres de remodelació de la parada de l’Envelat. La remodelació de la plaça s’haurà d’integrar amb l’espai que hi ha a l’entorn com la plaça del teatre o el camí de la font. El principal objectiu és aconseguir un espai que mantingui la zona de la plaça amb els plataners que hi ha actualment i un punt on puguin conviure els actes culturals amb el pas de vehicles i vianants.

 

Per a més informació a l’Ajuntament o a la pàgina web: www.almoster.cat 

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.