El Mercat de l’Or Vell es consolida amb la tercera edició

El Mercat de l’Or Vell es consolida amb la tercera edició

La degustació del Cruixent de Conill amb aromes d’Almoster va ser tot un èxit

Almoster ha celebrat aquest cap de setmana la tercera edició del Mercat de l’Or vell, una festivitat per donar a conèixer el principal producte del municipi, l’oli d’oliva.
Així doncs, el dissabte a les deu del matí els carrers del municipi ja guarnien amb més de trenta parades d’artesans i amb una jornada repleta d’activitats per a totes les edats, de les quals cal destacar el tast de vins, que va tenir lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, a càrrec de l’enòleg Toni Coca, que era d’aforament limitat i va ser tot un èxit exhaurint totes les places.
La tarda va ser pels més petits de la vila que van poder gaudir de diferents tallers infantils com la globoflèxia, bombolles de sabor, equilibris o maquillatges.
Per acabar la jornada l’Ateneu Agrícola va oferir un sopar de Sant Isidre i el Ball de Diables d’Almoster va oferir un espectacle de foc.
El diumenge va començar amb un esmorzar popular organitzat per la Cooperativa Agrícola d’Almoster i amb una concentració de Minis i Vespes clàssics. A més es va oferir una visita guiada per conèixer més la Cooperativa Agrícola d’Almoster. Al migdia va arribar el moment de presentar la novetat d’enguany, el Cruixent de Conill amb aromes d’Almoster, el nou àpat típic del poble. La degustació va ser tot un èxit, els assistents van gaudir del nou plat acompanyat d’un vermut musical de la mà del Dj Ivantozar.

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.