Es lliuren els premis de la 8a edició dels Jocs Florals

Es lliuren els premis de la 8a edició dels Jocs Florals

El Teatre Municipal d’Almoster va servir, aquest passat diumenge, d’escenari per celebrar la vuitena edició dels Jocs Florals. El premi de la Flor Natural d’Or es va lliurar al Sr. Aureli Trujillo Cabezas pel poema “Voldria posar-li el teu nom a la tarde”. El premi de l’Englantina d’Or, pel Sr. Miquel Lluis Rubio i Domingo per “El campanar de Burriana”. La Viola d’Or es va lliurar al Sr. Francesc Xavier Simarro Montané pel poema “Un pam o dos dits de fe”. El premi de Narrativa “Gabriel Ferrater” per la Sr. Gisela Alcón Vidal amb el poema “A la meva estimada Betty 1938” i, per últim, el Premi Jove de Poesia “Ajuntament d’Almoster” per la Srta. Catalina Riutort Fort pel poema “Pugna al rostre silenciós”.
L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Àngel Xifré Arroyo, el regidor de Cultura, Oriol Calabuig, la presidenta dels Jocs Florals, M. Pilar Roig Pamies i el poeta, escriptor i Mantenidor dels Jocs 2018, Alfred Gavin Agustí.
El jurat estava integrat per la filòloga Fina Masdeu, la poetessa i Mestre en el Gai Saber, Glòria Ganga, la rapsode Francina Baldris i el poeta i Mestre en el Gai Saber, Ismael Royo.
A més, l’acte va estar amenitzat per la soprano Cesca Martínez, que va cantar en primer lloc “L’avi” i en segon lloc “Si un dia sóc terra”, dues obres del mestre Lleó Borrell i Josep M. Andreu. Va estar acompanyada al piano pel Sr. Constantino.
Dolors Quintana, Josep M. Roig, Francina Baldris Solé i Jordi Jara Llussà van ser els encarregats de recitar els poemes guanyadors. També va acompanyar l’acte la pubilla d’honor dels Jocs, Aina Cantó González, guanyadora del Primer Premi del Concurs de poemes infantils nadalencs de l’Escola d’Almoster.

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.