Agenda

jordi_1

Sant Jordi 2020

Fem un Sant Jordi diferent!

Per la diada de Sant Jordi us proposem de fer roses i dibuixos a casa per guarnir balcons i finestres de les vostres cases, i així decorar el nostre poble el 23 d’abril.

  1. Feu tantes roses com vulgueu. Una activitat per grans i petits, o per gaudir en família.
  2. Decoreu els balcons o finestres de casa vostra el 23 d’abril amb senyeres, roses i dibuixos fets per vosaltres. Envieu-nos una foto o vídeo a comunicacio@almoster.cat. Posteriorment ho publicarem a les xarxes.

Per internet podeu trobar molts tutorials per a fer roses amb materials molt diversos (de roba, de paper, amb cartró d’ous, dibuixada…).

També hi haurà una trobada online amb titelles, contes, intercanvis i música en directe organitzada per Almoster Germina, CLxR Almoster i l’ANC.

Programa:

  • Sessió infantil de 3 a 8 anys, de les 17 a les 18 h. Representarem un conte amb titelles. Per obtenir la contrasenya i l’enllaç d’entrada, truqueu al 648 585 468.
  • Sessió juvenil de 9 a 14 anys, de les 19 a les 20 h. Creació literària amb l’escriptora musterenca, Rosa Pagès. Per obtenir la contrasenya i l’enllaç d’entrada, truqueu al 650 281 033.
  • Sessió adulta a partir de 15 anys, de les 21 a les 22 h. Creació literària amb l’escriptora musterenca, Rosa Pagès. Per obtenir la contrasenya i l’enllaç d’entrada, truqueu al 686 212 213.

Actualitat

El temps

Xarxes socials

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal