‘Sabors del Llamp’ emet el capítol d’Almoster

‘Sabors del Llamp’ emet el capítol d’Almoster

Canal Reus dona a conèixer el ‘Conill amb prunes i pinyons’ a dos quarts de nou.

Aquest vespre, a dos quarts de nou, s’emetrà el capítol del programa ‘Sabors del Llamp’ que es va enregistrar el passat mes d’agost. En aquest capítol es donarà a conèixer el ‘Conill amb prunes i pinyons’ cuinat per les musterenques Adelina Pino i Olga Pizarro amb els conills de ‘Conills Pages’. També es donaran a conèixer els indrets del poble de la mà del musterenc Ramon Sotorra.

“Sabors del Llamp” de Canal Reus TV és un programa que repassa, poble a poble, diferents plats i productes que configuren la riquesa culinària de la comarca, amb alguns plats tradicionals com la coca en recapte o el mondongo, entre altres.

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.