Sessió extraordinària del Ple Municipal

Sessió extraordinària del Ple Municipal

El consistori aprova iniciar els tràmits de licitació de les obres dels carrers Portal, Pare Aymamí i Jacint Verdaguer

 

El passat 8 de novembre, va tenir lloc una sessió extraordinària del Ple a l’Ajuntament d’Almoster.

En l’ordre del dia hi havien quatre punts a tractar; l’aprovació dels comptes generals de l’exercici 2017, l’aprovació de la modificació de crèdit del pressupost del 2018, l’aprovació per iniciar l’expedient de licitació de les obres dels carrers Portal, Pare Aymamí i Jacint Verdaguer, i l’aprovació del canvi de data de la sessió ordinària del Ple.

El consistori va aprovar els comptes generals de l’exercici del 2017 que es van donar a conèixer en el primer punt. El segon punt de l’ordre del dia, la modificació de crèdit del pressupost del 2018, també es va aprovar. En aquesta modificació de crèdit, estan especificades les partides per les subvencions de les entitats del municipi.

També es va aprovar el tercer punt, iniciar els tràmits de licitació de les obres dels carrers Portal, Pare Aymamí i Jacint Verdaguer. L’Ajuntament d’Almoster veu la necessitat de pavimentar i millorar els serveis d’aquests carrers del nucli antic del municipi que actualment es troben pavimentats amb formigó i en estat deficient. Amb les obres es soterraran les línies aèries de distribució d’energia elèctrica en BT i de telèfon i, així com la substitució de les canonades de la xarxa d’aigua per una nova canalització PEAD i les de sanejament per una de PVC.

Per últim, es va aprovar la modificació de la data del Ple Ordinari del 31 de desembre al 17 de desembre.

 

deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.