Notícia

WhatsApp Image 2021-01-27 at 12.37.48

Almoster instal·la dotze zones de wifi gratuïtes

La instal·lació ha estat possible gràcies a la subvenció del projecte europeu WiFi4EU

En una època on l’internet és necessari per a qualsevol persona, des de l’Ajuntament d’Almoster hem posat en marxa les zones Wifi gratuïtes. Un total de dotze zones d’accés lliure que s’han al nucli i als equipaments municipals.

Els equips exteriors s’han instal·lat a la plaça de l’Ajuntament; la plaça de l’Era; la plaça de l’Església; la Parada de l’Envelat; la Pista Blanca; la Bomba i els interiors a l’Ajuntament; Espai Moster, Casa Cultura, Teatre Municipal.

La connexió que s’ofereix des de cada punt és d’alta qualitat, amb un mínim de 30 Mbps. S’hi pot accedir des de qualsevol dispositiu mòbil, tauleta o portàtil, i per connectar-s’hi només cal cercar dins la llista de xarxes wifi disponibles la d’Almoster_WiFi4EU.

Amb el desplegament d’aquesta xarxa lliure d’accés a Internet, es vol facilitar a la població la cerca d’informació i l’ús social de la xarxa de manera ràpida i còmoda.

La implantació ha estat possible gràcies a la subvenció de 15.000 euros, dins del projecte europeu WiFi4EU, que planteja la connexió a internet d’alta velocitat com un element indispensable per impulsar la competitivitat i la inclusió digital de la ciutadania.

Actualitat

Agenda

març 31
20:30 - 22:30

El temps

Almoster, ES
12:53 pm, març 23, 2023
17°C
cel net

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal