Almoster instal·larà el porta a porta per tal de millorar la recollida selectiva de residus

S’implementarà durant el mes d’octubre

El passat 21 de juliol va tenir lloc la xerrada informativa sobre la recollida de residus porta a porta que s’implantarà durant el mes d’octubre a Almoster.
Aquest sistema permetrà millorar la recollida de residus i a la vegada complir amb els paràmetres que imposa la Unió Europea en matèria de reciclatge. Actualment, a Almoster la recollida selectiva només està al 27%.

Durant aquest mes d’agost, des de l’ajuntament i l’empresa Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals, S.A.) es posaran en contacte amb tots la ciutadania per tal de poder posar un sistema d’anclatge que anirà a la façana i on posteriorment, es podrà posar el cubell.

Per tal de poder-ho implementar correctament i la previsió és que sigui durant el mes d’octubre, en el moment que estigui tot en marxa, durant dues setmanes conviuran el servei del porta a porta i els contenidors actuals. Un cop passin aquests quinze dies es procedirà a retirar els contenidors actuals i a posar una àrea d’emergència tancada i amb videovigilància que estarà situada al pàrquing del cementiri i només quedaran els contenidors de vidre que quedaran a les mateixes ubicacions.

La resta de residus es recolliran a la nit i s’haurà de treure el cubell de 21.30 a 22.30 hores.

El calendari previst inicialment serà el següent:

Dilluns: Envasos

Dimarts: Orgànica

Dimecres: Rebuig

Dijous: Envasos

Divendres: Orgànica

Dissabte no hi haurà servei

Diumenge: Orgànica

Pel que fa al cartró quedarà pendent de saber quan es recollirà.

També durant el mes d’octubre i abans de la implementació, es repartiran els cubells a tots els veïns i veïnes així com bosses orgàniques i un tríptic amb tota la informació.

Si no vau poder assistir a la xerrada informativa, aquí us deixem l’enllaç al nostre canal de YouTube on podreu veure la xerrada en línia: https://youtu.be/2CPEsTS_-2o

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal