Notícia

Imatge d'un contenidor de Formació i Treball del Baix Camp

Almoster recull 5.657 quilos de roba usada durant l’any 2022

Hi ha un contenidor de roba al municipi

Formació i Treball ha recollit 5.657 quilos de roba usada a Almoster durant l’any 2022 a través dels 2 contenidors del municipi per garantir la sostenibilitat mediambiental del municipi. Així mateix, a Catalunya, Formació i Treball ha processat 23.286.000 kg de roba i complements a les seves 5 plantes; especialment a la de Sant Esteve Sesrovires, la més gran i avançada del sud d’Europa. Part d’aquesta roba ha estat canalitzada mitjançant els més de 1.300 contenidors ubicats a més de 260 municipis gestionats per l’Entitat.

De nou aquestes xifres en positiu indiquen que cada vegada en major mesura la ciutadania té com a referent els contenidors de la Fundació, vinculat al projecte Roba Amiga, per realitzar donacions de roba i complements en bon estat que ja no utilitzen.
Durant l’any hi ha dos moments en els quals es veu incrementada la recollida: la primavera i la tardor, és justament quan es fa generalment el “canvi d’armari”. D’aquesta manera els mesos vinents començarà la temporada alta de donacions per part de la ciutadania. Així mateix, la roba i complements també arriben a través de les donacions que realitzen empreses i centres educatius en el marc de les campanyes solidàries.

Actualitat

Agenda

There is no Event

El temps

Almoster, ES
6:33 pm, juny 2, 2023
21°C
lleugerament ennuvolat

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal