Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Arriba el Carnaval a Almoster

Se celebrarà del 24 de febrer al 2 de març i el dissabte es recupera la gran rua de Carnaval per a totes les edats

Del 26 de febrer a l’1 de març arriba el Carnaval a Almoster. Durant quatre dies tindran lloc diferents actes per tal que grans i petits gaudeixin del Carnaval i el dissabte es recupera la gran rua de Carnaval per a totes les edats.

L’inici i tret de sortida del Carnaval serà el dijous Gras, el 24 de febrer a les 8 de la tarda on, des del balcó de l’ajuntament, es farà el Gran Pregó de Carnaval de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, que donarà el tret de sortida a set dies de festa i disbauxa. En acabar, gran explosió de confeti i degustació del pinxo de botifarra d’ou.

El dissabte 26 de febrer de 18 a 20 hores es farà la Gran Rua de Carnaval per a totes les edats, que omplirà de colors els carrers, on les disfresses originals, la música i el confeti seran els protagonistes. El recorregut de la rua és el següent: Des del carrer Pare Aymaní i pels carrers Joan Bertran, Pompeu Fabra, Pau Casals i avinguda Catalunya. Col·labora: El Dit a la Llaga. I com a nou acte, a les 23.30 hores al teatre municipal tindrà lloc el Gran Ball de Carnaval amb els Dj’s John’s Brothers, on la música més carnavalera ens farà moure “l’esqueleto”!

El diumenge 27 de febrer de 10 a 13.30 hores, matí amb Inflables per tal que els més petits en gaudeixin. Serà a la Parada de l’Envelat. I a les 11 hores, també a la Parada de l’Envelat, esmorzar “xocolatero” amb coca i xocolata desfeta.

Per finalitzar, el Dimecres de Cendra, és a dir, el 2 de març a les 20 hores des de la Parada de l’Envelat i pels carrers del nucli del poble, tindrà lloc la rua mortuòria amb les despulles del Rei Carnestoltes. En arribar a la plaça de l’ajuntament tindrà lloc la Crema de Sa Majestat. Organitza Almoster Germina.

Podeu compartir les vostres fotos a les xarxes amb el hashtag #CarnavalAlmoster22

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal