Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Arriba la 39a edició de la Festa de l’Oli

La Cooperativa Agrícola d’Almoster, amb col·laboració de l’Ajuntament d’Almoster, organitza aquest diumenge 1 de desembre la 39a edició de la Festa de l’Oli. L’Acte tindrà lloc a la zona Poliesportiva Municipal (Parc de l’Aubareda) a partir de les nou del matí.

Els assistents podran gaudir d’un esmorzar tradicional amb la degustació d’oli d’enguany i amb un plat de rostes, llonganissa, botifarra, cansalada i arengades. 

La festa comptarà amb la tradicional ballada de sardanes amb la cobla Pare Manyanet i amb la col·laboració de les diferents entitats del municipi. El grup de Dones Santa Àgata vendrà tiquets d’una rifa per col·laborar amb la Marató d’aquest any, els més petits podran gaudir d’activitats infantils organitzades per l’AMPA de l’Escola Ramon Sugrañes i amb una degustació de pastissos casolans, el Futbol Club Almoster serà l’encarregat del servei de bar i l’Associació Gatmoster també hi serà present amb diferents activitats.  

Així doncs, si voleu passar un diumenge diferent, no us podeu perdre la Festa de l’Oli d’Almoster, ideal per gaudir amb família i amics. 

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal