Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Canvis en el sentit de la circulació i en la ubicació de la parada del bus

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que, amb motiu de la remodelació de la plaça Josep Rosselló i coincidint amb l’inici de la festa major, es produiran canvis en el sentit de la circulació i en la ubicació de la parada del bus.

A partir del divendres 19/07 el sentit de la circulació canviarà tal com es mostra en la imatge. Així doncs, el tram de l’avinguda Catalunya des de la cruïlla amb el carrer Pau Casals fins a la plaça Josep Rosselló serà de sentit únic, i també ho serà el carrer de la Font i el camí de la Font. En aquest últim és on hi haurà ubicada la parada de bus (marcat en groc a la imatge).

El sentit de circulació del carrer Aubareda serà de sentit únic en gran part a excepció del tram entre el consultori i el camí de la Font, que serà de doble sentit. Els carrers Verge de Montserrat i Sant Miquel respecten el sentit de circulació actual.

El traçat del bus quedarà de la següent manera: rotonda Aubareda  – avinguda Catalunya – camí de la Font (nova ubicació de la parada) – carrer Aubareda – rotonda Aubareda. El recorregut circular ve imposat per l’empresa Plana, amb la qual s’ha treballat i és l’única opció viable que contemplen.

Respecte a les places d’aparcament que es retiraran de la plaça Josep Rosselló i del camí de la Font i carrer de la Font, quedaran cobertes per les places que s’afegiran a l’avinguda Catalunya tal com s’aprecia en la següent imatge:

Us demanem que estigueu atents a la nova senyalització i que respecteu les indicacions per garantir la seguretat de tots els usuaris de la via pública.

Som conscients que aquestes alteracions poden causar algunes molèsties, però us assegurem que són necessàries per millorar les infraestructures del nostre municipi. Estem treballant per minimitzar l’impacte i agilitzar els treballs tant com sigui possible.

Per qualsevol dubte o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb l’ajuntament a través del telèfon 977 855 110 o del correu electrònic aj.almoster@altanet.org.

Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal