Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Com arribar

Tant si et desplaces per terra com si viatges per mar o aire, vinguis d’on vinguis, som a prop

Almoster està a la comarca del Baix Camp, molt a prop de Reus. El municipi està situat als peus dels primers estreps de les muntanyes de Prades, el terme marca l’inici de la zona planera del Camp de Tarragona.

El terme municipal té 5,88 km² en forma allargada. Els carrers presenten forts pendents i la part alta del terme arriba fins a 645 m d’altitud.

Amb cotxe

Per arribar a Almoster amb cotxe és necessari deixar l’autopista a la sortida 34 en direcció Reus, accedir a l’autovia T-11 fins a La Selva del Camp i seguir per la carretera T-3231 en direcció Almoster. Tam- bé es pot arribar per la TP-7049 des de Reus.

Amb avió

Amb avió, l’aeroport més pròxim és el de Reus, a 13 quilòmetres d’Almoster. L’aeroport de Barcelona es troba a 102 km.

Amb tren

Les línies de tren amb parada més a prop d’Almoster són la R15, amb parada a Reus, i la R14 de Rodalies Renfe amb parada a Reus i La Selva del Camp.

Amb autobús

El transport amb autobús des dels aeroports de Barcelona i Reus, des de l’Estació de l’AVE del Camp de Tarragona i dels diferents punts de la Costa Daurada pot fer-se amb la companyia Bus Plana.

Amb vaixell

Els ports esportius per accedir amb vaixell més propers són els de Cambrils i Salou, a 21 i 23 quilòmetres d’Almoster. El port de Tarragona es troba a 26 km.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal