El CTT Almoster Brilla Novament: Una Temporada d’Èxits i Desafiaments

La parella formada per Piñol/Ciurana s’ha convertit en subcampions provincials per parelles

La temporada actual ha estat plena d’emocions i èxits per al Club Tennis Taula Almoster (CTT Almoster), marcada per moments inoblidables i alguns desafiaments. En un any en què el club ha demostrat la seva resiliència i competitivitat, els equips d’Almoster han deixat una empremta inesborrable en la memòria del tennis taula provincial.

El CTT Almoster A s’ha proclamat subcampió de la lliga Preferent, la màxima categoria en l’àmbit provincial, perdent només dos enfrontaments al llarg de la temporada. El títol ha estat per al Reus Deportiu, però l’esforç i la dedicació dels jugadors d’Almoster han estat exemplars, demostrant que es mantenen com una de les forces més destacades del circuit.

Per altra banda, el CTT Almoster B ha viscut un final de lliga apassionant. Tot i el gran esforç realitzat en les últimes jornades, no ha estat suficient per evitar el descens. Aquest fet, lluny de desmoralitzar, serveix com a motivació per a futurs reptes, demostrant el caràcter lluitador del club.

En l’aspecte individual, la parella formada per Piñol/Ciurana ha tornat a brillar, convertint-se en subcampions provincials per parelles. Aquest duo ha demostrat ser una de les parelles més competitives de l’última dècada, aconseguint estar en el pòdium cada temporada des de la 2012/2013, amb l’excepció de la temporada 2019/2020. La seva trajectòria és un testimoni de la seva passió i compromís amb l’esport.

Un dels moments més destacats d’aquesta temporada ha estat la reobertura de l’escola de tennis taula, sota la direcció de l’entrenadora Núria Gebellí. Aquesta iniciativa ha estat rebuda amb gran entusiasme, reflectint la importància d’aquest esport per a la comunitat i el futur del club. Amb aquest moviment, el CTT Almoster no només busca èxits immediats sinó que també inverteix en el futur del tennis taula a la regió.

En conclusió, el CTT Almoster ha viscut una temporada de contrastos, amb el sabor agredolç del subcampionat de l’equip A, els desafiaments enfrontats per l’equip B, l’èxit continu de Piñol/Ciurana, i la prometedora reobertura de l’escola de tennis taula. Aquests moments són els pilars sobre els quals el club continuarà construint el seu llegat, sempre amb la vista posada en el futur i el cor en el joc.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal