Notícia

WhatsApp Image 2020-10-05 at 11.00.37

El Ple Municipal aprova la licitació de les obres del carrer Joan Bertran

El passat 1 d’octubre va tenir lloc el Ple Ordinari de l’Ajuntament d’Almoster en el que es van aprovar els diferents punts de l’ordre del dia.

Entre els punts cal destacar l’aprovació de l’ordenança reguladora per l’ús dels horts urbans situats a l’aparcament del cementiri. Fet que permetrà a les persones interessades, sol·licitar l’ús de les diferents parcel·les. El cost del lloguer serà de 50 € anuals.

Pel que fa a ordenances, va ser aprovada la reguladora del cementiri municipal, en la que ja s’inclou els columbaris.

També es va aprovar la licitació de les obres de pavimentació i serveis del carrer Joan Bertan. Aquesta obra servirà per millorar l’accés a l’escola Ramon Sugrañes i a l’escola bressol Els Musterets. Una millora que des de l’Ajuntament es valora com a molt necessària per a la seguretat a l’hora dels accessos a les instal·lacions.

La renovació del conveni amb el Consell Comarcal per disposar de Serveis Socials al municipi i el conveni per la prestació dels serveis funeraris, també van ser aprovats.

Es va aprovar, una partida pressupostaria per editar una guia turística del municipi, per tal de difondre i donar a conèixer tota la informació d’Almoster, així com, tots els indrets, rutes i activitats que si poden realitzar.

Per acabar, es van aprovar dues propostes del grup municipal d’Esquerra Republicana, una moció en contra de la inhabilitació del President de la Generalitat i un altre sobre la proposta de les instal·lacions d’autoconsum amb energia fotovoltaica.

Actualitat

Agenda

març 31
20:30 - 22:30

El temps

Almoster, ES
1:03 pm, març 23, 2023
17°C
cel net

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal