Notícia

cartell_CP_20 de febrer_220201_192633

El pròxim 20 de febrer es farà una caminada popular Reus-Almoster

El proper diumenge 20 de febrer s’inicia una nova edició del Cicle de Caminades Populars Rutes Reus amb una caminada de Reus a Almoster. La Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb la col·laboració de les Biblioteques Municipals de Reus i de l’Ajuntament d’Almoster, i amb el suport de Tretzesports, han dissenyat l’itinerari d’aquesta passejada amb motiu de l’any Gabriel Ferrater, que coincideix amb el centenari del seu naixement per apropar la figura i l’obra del poeta a tot tipus de públic. Al final de la ruta es llegirà una selecció de poemes de l’autor reusenc.

El recorregut, de 10 quilòmetres, sortirà des de la Biblioteca Central Xavier Amorós a les 10h, anirà per la Boca de la Mina, els Cinc Camins fins a Castellvell, i pujarà fins Almoster, passant pel Mas Picarany on el poeta va passar la Guerra Civil amb la seva família i que forma part del seu paisatge literari.

El punt d’arribada serà al costat de la piscina municipal d’Almoster, on l’organització ha disposat un servei d’autobusos gratuïts perquè els participants tornin a Reus.

Les inscripcions són gratuïtes i ja es poden fer a través de l’enllaç disponible a www.reusesport.cat

Aquesta ruta és la primera de les programades per enguany en el marc del cicle de Caminades Populars Rutes Reus. La resta de dates previstes són el 20 de març, el 24 d’abril, el 12 de juny, el 22 de juliol, el 9 d’octubre, el 13 de novembre i l’11 de desembre.

Actualitat

Agenda

març 31
20:30 - 22:30

El temps

Almoster, ES
12:43 pm, març 23, 2023
17°C
cel net

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal