Notícia

RdP almoster fira Arts

Es presenta la tercera edició de la fira Art’s a Almoster

Tindrà lloc del 7 al 9 d’octubre i és la fira de les arts escèniques catalanes al carrer

Aquest matí s’ha presentat la tercera edició de la la fira Art’s que tindrà lloc del 7 al 9 d’octubre a Almoster, la fira de les arts escèniques catalanes al carrer. La roda de premsa ha tingut lloc a la plaça Josep Rosselló i ha anat a càrrec d’Oriol Calabuig, regidor de cultura, l’Àngel Xifré, alcalde i Pere Toro, director del festival.

Aquesta tercera edició és la més ambiciosa i extensa que comptarà amb més de 23 hores de diferents propostes escèniques de molta qualitat i que ompliran Almoster de màgia, humor, crítica social i diversió per a tota la família.

Tots els espectacles són gratuïts i els escenaris d’aquests seran la plaça Josep Rosselló, la plaça de l’Era, la pista blanca i el Teatre Municipal. També hi haurà una zona de foodtrucks i un altre de market per tal de poder-s’hi quedar cada dia.

Enguany, el pressupost s’ha pogut incrementar gràcies a una subvenció de la Diputació de Tarragona de 14.822 euros, per la qual cosa el total d’inversió per aquesta fira ha estat de 31.897 euros.

Podeu veure tots els espectacles aquí.

Actualitat

Agenda

There is no Event

El temps

Almoster, ES
4:31 pm, juny 2, 2023
23°C
lleugerament ennuvolat

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal