Programa Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén 2020

A continuació podeu consultar totes les activitats del programa de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén 2020!

Dissabte 25 de juliol

19.00 h, des del campanar, repic de campa- nes per anunciar l’inici de la Festa Major.

20.00 h, des del balcó de l’Ajuntament, lliurament del Coet de Festes 2020 a la doctora Júlia Valero, en reconeixement a la tasca de tots els sanitaris que han fet front a l’epidèmia de COVID-19. Tot seguit, Pregó de la Festa Major, a càrrec de la musterenca Rosario Anglès, recentment jubilada després de tota una vida dedicada als pollastres a l’ast.

En acabar, la pregonera encendrà el Coet per fer la Crida a la festa.

22.00 h, a la pista blanca, concert amb Damià Olivella. Acompanyat només amb la guitarra ens presenta ‘Ànima Blues Vol.2’, el segon i últim capítol d’aquest homenatge als grans del soul i el blues, un disc directe i proper amb grans temes com ‘Purple Rain’, ‘Man in the Mirror’, ‘Walking Blues’… així com creacions pròpies com ‘Més Enllà’ o ‘Nascut Per Això’.

Diumenge 26 de juliol

9.00 h, des del campanar, repic de campanesde la Festa Major.

13.00 h, al parc de l’Aubareda, arrossada po- pular amb bona companyia i sota l’ombra dels arbres del parc.

Indicacions:

  • Cada grup s’haurà d’inscriure prèviament per telèfon a l’Ajuntament d’Almoster fins al 24 de juliol.
  • Els grups poden ser de màxim 20 persones.
  • L’Ajuntament d’Almoster col·locarà les taules i cadires (prèviament desinfectades) a disposició
    dels grups inscrits.
  • No es podran inscriure grups o persones fora del termini.

22.00 h, a la Pista Blanca, concert de taverna amb el grup Ksonronda. Grup de música divertida i engrescadora nascut el gener de 2016 a Balaguer.

Dilluns 27 de juliol

22.00 h, a la Pista Blanca, cinema a la frescaamb la projecció de la pel·lícula Aladdín. És una emocionant i vibrant adaptació d’acció real del clàssic animat de Disney. Compte la història de l’encantador murri Aladdín (Mena Massoud), la valenta i decidida Princesa Jas- mine (Naomi Scoot) i del Genia (Will Smith) que pot ser la clau del futur de tots dos.

Dimarts 28 de juliol

17.00 h, a la Parada de l’Envelat, torneig de bo- tifarra per a tots els públics. Es faran diferents partides al llarg de la tarda. Hi haurà premi pel primer i segon classificat. Així, tots els jugadors esteu convocats! Us esperem per veure qui guanya! Organitza: Jóvens Almoster.

Inscripcions (3,00€): al bar de l’Ateneu fins al 25 de juliol.

Dimecres 29 de juliol

19.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, contacontes amb música en directe. S’explicaran dos contes i podreu portar un conte de casa per explicar-ho. Organitza: Almoster Germina.

22.00 h, a la Pista Blanca, cinema a la frescaamb la projecció de la pel·lícula Men in Black International. Els Homes de Negre sempre han protegit la Terra de l’escòria de l’univers. En aquesta nova aventura, s’enfrontaran a la seva major amenaça fins avui: un talp en l’or-ganització MIB.

Dijous 30 de juliol

17.00 h, a la Parada de l’Envelat, torneig de dòmino per a tots els públics. Es faran diferents partides al llarg de la tarda. Hi haurà premi pel primer i segon classificat. T’esperem per passar una tarda jugant a aquest joc tradicional rode- jat de les amistats del poble. Organitza: Jóvens Almoster.

Inscripcions (3,00€): al bar de l’Ateneu fins al 28 de juliol.

22.00 h, a la Pista Blanca, homenatge a la gent gran amb un concert a càrrec de Marc Anglarill. El cantant de Solsona ens ambien- tarà la vetllada amb una manera molt original i diferent d’engrescar qualsevol festa.

Divendres 31 de juliol

18.30 h, a la Pista Blanca, espectacle de titelles amb la Cia. Matito. Greta va cada dia a cosir a la platja, al costat de la seva caseta de bany. És l’única que encara la fa servir. Té una cistella plena de trastor. Però n’hi ha un que acaricia amb especial il·lusió. Té forma de sirena i li recorda el boig i divertit estiu que va conèixer a Matito i on va néixer aquest desig.

22.30 h, a la Pista Blanca, concert de cançons populars i de taverna amb els Julivert. El grup format per músics del Baix Gaià ens presenta el seu repertori amb cançons populars en català, castellà, occità, italià i euskera i versions de Sisa, Llach, els Catarres, la Trinca, etc.

Dissabte 1 d’agost

19.00 h, a la Pista Blanca, espectacle de circTeh Show de la Cia. Albert Vinyes. No és un espectacle més: és l’espectacle. Per fi arriba l’espectacle recopilatori de clàssics inèdits d’en Betu. Mai abans un artista havia demostrat tan poc en una carrera tan dilatada. Un pallasso divertit, participatiu, amb música, màgia i barbaritats que el porten a un final explosiu.

21.00 h, a l’aparcament del cementiri, espec- tacle de circ Fili Busters de la Cia. Mortelo i Manzani. La nova i arriscada aventura en què Mortelo i Manzani posaran en perill les seves vides i les de tot el públic que envolti l’escenari a menys de deu metres de distància.

Diumenge 2 d’agost

9.00 h, des del campanar, repic de campanesper anunciar l’inici de la Festa Major.

12.00 h, des del carrer de la Font, processó solemne del seguici festiu amb l’acompanyament musical dels Vitxets. En arribar a la plaça de l’Església, les campanes repicaran amb el Toc de Festa Major en honor a Sant Abdó i Sant Senén. Enguany, a causa de la situació excepcional que vivim, els elements festius no s’esperaran al final de la solemne missa i faran la baixada un cop acabi el repic de campanes.

13.00 h, a l’Església, solemne missa en honor a Sant Abdó i Sant Senén. Per motius de seguretat, aquest any no hi haurà ofrena dels nans d’Almoster.

20.00 h, a la Pista Blanca, concert amb la xaranga Bandsonats. El grup reusenc ens oferirà el seu repertori en un espectacle en estàtic.

21.30 h, a la Pista Blanca, ball d’espelmes del seguici festiu, amb l’acompanyament musical dels Vitxets, per acomiadar la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. Enguany, per motius de seguretat, no es repartiran espelmes als as- sistents.

Tot seguit, encesa del castell de focs, que posarà punt final a la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén.

Enllaços relacionats:

Actualitat

Agenda

Xarxes socials

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal