Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Ja es coneix la programació del Cicle Gaudí fins al mes de juny

Tindran lloc l’últim divendres de cada mes a les 20.30 hores al Teatre Municipal d’Almoster
Ja es coneix la cartellera del Cicle Gaudí que arribarà a Almoster fins al mes de juny. Per tal que tothom s’ho pugui programar, tindran lloc el darrer divendres de cada mes a les 20.30 hores al Teatre Municipal d’Almoster.
El 23 de febrer serà el torn del film “Upon Entry” (La Llegada) d’Alejandro Rojas i Juan Sebastián Vásquez.
Sinopsi: Diego, urbanista veneçolà, i Elena, ballarina contemporània de Barcelona, es muden als Estats Units amb els seus visats aprovats per començar una nova vida.
La seva intenció és impulsar les seves carreres professionals i formar una família a “la terra de les oportunitats”. Però en entrar a la zona d’immigració de l’aeroport de Nova York, són conduïts a la sala d’inspecció secundària, on seran sotmesos a un procés d’inspecció desagradable pels agents de duanes i a un interrogatori psicològicament extenuant, en un intent de descobrir si la parella pot tenir alguna cosa a amagar.
El 29 de febrer es podrà veure la pel·lícula “El mestre que va prometre el mar” de Patrícia Font.
Sinopsi: Ariadna (Laia Costa) descobreix que el seu avi busca des de fa temps les restes del seu pare, desaparegut a la Guerra Civil. Decidida a ajudar-lo, viatja a Burgos, on estan exhumant una fossa comuna on podria estar enterrat.
Durant la seva estada, coneixerà la història d’Antoni Benaiges (Enric Auquer), un jove mestre de Tarragona que abans de la guerra va ser professor del seu avi. Mitjançant un innovador mètode pedagògic Antoni va inspirar els seus alumnes i els va fer una promesa: portar-los a veure el mar.
El 26 d’abril es podrà visionar “Saben aquell” de David Trueta.
Sinopsi: Barcelona, finals dels 60Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L’atracció és instantània i tots dos comencen la història d’amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s’ha d’absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l’humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb “Saben aquell…”
El 31 de maig serà el torn del film “Un amor” d’Isabel Coixet.
Sinopsi: Després d’escapar de la seva angoixant vida a la ciutat, Nat (Laia Costa), de trenta anys, troba refugi al petit poble de l’Escapa, al més profund de l’Espanya rural. En una casa rústica i en ruïnes, acompanyada d’un gos salvatge i tosc, intenta tornar a reconstruir la seva vida. Després d’enfrontar-se a l’hostilitat del seu propietari i la desconfiança dels habitants del poble, Nat es descobreix a si mateixa acceptant una inquietant proposta sexual del veí Andreas (Hovik Keuchkerian). A partir d’aquesta estranya i confusa trobada, sorgeix una passió devoradora i obsessiva que consumirà Nat completament i farà posar en qüestió el tipus de dona que creu ser.
I finalment, el 21 de juny es podrà veure “Robot Dreams” de Pablo Berger.
Sinopsi: DOG és un gos solitari que viu a Manhattan. Un dia decideix construir-se un robot, un amic. La seva amistat creix, fins a fer-se inseparables, al ritme de la Nova York dels vuitanta. Una nit d’estiu, Dog amb gran pena, es veu obligat a abandonar ROBOT a la platja. Es tornaran a trobar?

El preu per l’entrada general és de 4,50 euros. I hi ha una sèrie de descomptes:
Carnet jove 3 euros
Federació d’ateneus 3 euros
Reduït 3 euros
Club Vanguardia 2×1

La venda d’entrades serà a les taquilles del Teatre 20 minuts abans de la projecció.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal