Notícia

WhatsApp Image 2022-05-25 at 10.09.28 AM

Ja hi ha proposta guanyadora dels pressupostos participatius, “millorar el senyal TDT a Almoster”

És l’única proposta que complia amb les condicions establertes a les bases aprovades per aquest procés

L’any passat, l’ajuntament d’Almoster va acordar destinar 20.000 euros del pressupost municipal de l’exercici 2022 per executar les propostes que la ciutadania proposés i decidís a través d’un procés participatiu.

Del 7 al 28 de febrer d’aquest any, els/les veïns/es van poder presentar les seves propostes. Un cop finalitzat aquest termini, un total de vuit persones són les que van decidir participar i aportar les seves idees.

Seguint les bases, la comissió tècnica nomenada es va constituir per avaluar les diferents propostes fins al passat 29 d’abril i, d’aquestes vuit propostes, només una ha estat la que ha prosperat, atès que era l’única adequada a les condicions exigides: la de millorar el senyal TDT a Almoster.

En ser una només la que finalment ha resultat seleccionada, no s’ha obert l’últim tram del procés, que havia de ser del 9 al 27 de maig i era el moment en què la ciutadania podria haver votat per escollir les propostes que més els hi agradessin.

La proposta guanyadora, millorar el senyal TDT a Almoster, s’ajusta als criteris establerts tals com:

– legalitat.

– competències municipals

– econòmic

– viabilitat técnica

– Sostenibilitat

– inclusivitat

– i innovació.

Aquesta proposta serà objecte de desenvolupament al llarg d’aquest any 2022.

Tots/tes els/les participants que van fer les seves aportacions han rebut l’informe tècnic on consta la justificació de la decisió adoptada i els motius pels quals no s’ajustava als criteris establerts i no podia ser objecte de votació.

Actualitat

Agenda

març 31
20:30 - 22:30

El temps

Almoster, ES
12:43 pm, març 23, 2023
17°C
cel net

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal