Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

La musterenca Núria Castán comença fort aconseguint el primer títol del 2022 a la Rosiere, França

La musterenca Núria Castán va aconseguir el títol de campiona a la prova de quatre estrelles del Freeride World Qualifier celebrada aquest dissabte a La Rosiere, França. Castán ha completat una línia molt tècnica, per a aconseguir una merescuda primera posició a la primera prova del Freeride World Qualifier 2022, que s’ha pogut celebrar a La Rosiere, França, sense cap contratemps.

La Núria ha completat una línia diferent de les altres riders, des d’una altra sortida amb diferents salts de roca durant el descens i acabant per una canal molt estreta, on ha destacat la seva fluïdesa i la tècnica. “M’he sentit molt bé en tot moment, he fet tot el que volia fer sense arriscar gaire i assegurant arribar a la meta en una línia força tècnica amb sis salts i acabant amb una canal molt estreta de recte. La veritat que estic molt contenta, ha estat un molt bon començament per agafar bones sensacions, confiança i motivació per a la competició del Freeride World Tour a Baqueira, que serà molt més exigent i desafiant.” va declarar la rider internacional de HEAD Snowboards.

El Freeride World Qualifier inaugura el calendari 2022 amb un interessant nou format al qual s’afegeixen les FWQ Finals, on els millors riders del món lluitaran per una plaça al Freeride World Tour. Les FWQ Finals inclouran els tres últims esdeveniments FWQ 4* de les dues regions mundials del Freeride i segur oferiran una renyida lluita entre les millors promeses del Freeride i els experimentats riders del FWT. Les sèries del FWQ 2022 quedaran dividides en dues rondes. A finals de febrer, després de la ronda inicial, els millors en el rànquing FWQ quedaran classificats per a les Finals FWQ de les seves respectives regions, i a aquests s’uniran els riders FWT eliminats. Els rànquings dels riders es posaran a zero i arrencarà la lluita per les places de classificació al Freeride World Tour 2023.

Castán, comença amb bon peu la temporada en la qual vol tornar al més alt del Freeride mundial. La propera parada és a Baqueira, la primera competició del Freeride World Tour 2022 del 22 al 28 de gener i que es podrà seguir en directe al canal de Youtube del Freeride World Tour i a la seva pàgina web: www.freerideworldtour.com.

Des de l’Ajuntament d’Almoster volem felicitar-la per aquesta gran fita i esperem que segueixi amb aquests grans èxits.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal