La musterenca Núria Castán torna a Andorra, on va fer el seu primer podium en el Freeride World Tour

El passat dia 23 de gener va aconseguir el segon lloc a Vaquèira-Beret

La musterenca Núria Castán continuarà competint en Freeride World Tour (FWT) després que l’organització li concedís una wildcard per a participar com a convidada durant tot el tour. Així doncs, les seves bones actuacions en La Rosiere (FWQ 4), on es va alçar amb la victòria, i el seu segon lloc a Vaquèira-Beret, la primera parada del FWT, li han valgut a la rider espanyola per a tornar a l’elit del Freeride internacional. Ara, es mesurarà en la seva competició estrella on va aconseguir fer història convertint-se en la primera espanyola a pujar al podium del Freeride World Tour i on ha fet el seu millor resultat fins avui.

La competició tindrà lloc entre el 30 de gener i el 5 de febrer. El dia exacte encara està pendent de confirmar en funció de quan siguin les condicions meteorològiques més favorables perquè es pugui disputar aquesta segona prova del circuit.
Núria ve de completar dos molt bones actuacions en les dues últimes competicions, en les quals ha obtingut fer grans línies que li han valgut per a emportar-se una victòria i un segon lloc.
Ben segur que això li servirà com a al·licient per a continuar treballant intensament i mostrant tota la seva vàlua en la parada d’aquesta finalitat de setmana a Andorra i mantenir-se ferma en el camí cap a la final.
“Estic ja aquí en Arcalís, és una estació que em porta molts records d’experiències, aventures i competicions guanyades en el passat i m’encanta que es faci una competició del Freeride World Tour aquí. A més, em permet retrobar-me amb amics que fa molt que no veig i això sempre recarrega energies. Encaro la competició amb moltes ganes, la meva intenció és continuar competint en el Freeride World Tour pel que l’objectiu és poder classificar-me per a les finals així que intentaré seguir amb aquests bons resultats o almenys amb la mateixa mentalitat que tinc de gaudir, fer les línies que m’agrada fer i aconseguir una bona baixada. “, va declarar Núria Castán.
Ordino-Arcalís, Andorra, és la segona parada del Freeride World Tour 2022 que es disputarà entre el 30 de gener i el 5 de febrer. La tercera parada tindrà lloc en Kicking Horse, el Canadà, entre el 12 i 17 de febrer. Del 15 al 20 de març se celebrarà la quarta prova en Fieberbrunn, Àustria, i la final es disputarà en Verbier, Suïssa, del 26 de març al 3 d’abril.
Totes les competicions es poden seguir a través del canal de Youtube del FWT i la seva pàgina web: freerideworldtour.com

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal