Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

L’Ajuntament d’Almoster aprova el conveni de col·laboració amb el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya per a la seva adhesió a la xarxa de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya (RESCAT) per a la coordinació en matèria de Protecció Civil

Es va aprovar durant el ple ordinari celebrat el 22 de desembre

El passat 22 de desembre es va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament d’Almoster per a la seva adhesió a la xarxa de radiocomunicacions d’emergències i seguretat de Catalunya (RESCAT) per a la coordinació en matèria de Protecció Civil.

Actualment, aquesta xarxa és la que fan servir els Mossos d’Esquadra, Bombers i Protecció Civil i l’ajuntament en disposa de dues terminals. El servei de manteniment, operació, transport, arrendament d’espais, control i gestió de la xarxa Rescat és gratuït per a l’Ajuntament així com els costos corresponents al servei Centre d’Operacions Rescat (COR). Pel que fa al servei integral d’incidències del Centre d’Operacions Rescat (COR) també serà gratuït per a l’Ajuntament i resoldrà directament les consultes relatives al funcionament de la xarxa i dels terminals per part dels ajuntaments.

La xarxa Rescat és una xarxa de radiocomunicacions mòbils, creada mitjançant el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat de Catalunya, que dona servei de manera transversal a diferents col·lectius en l’àmbit de la seguretat i les emergències. La seva finalitat és facilitar la tasca de cadascun d’aquests col·lectius, augmentant-ne l’eficàcia i eficiència, i permetre una millor coordinació entre ells.

L’objecte d’aquest conveni és regular les condicions generals d’adhesió de l’Ajuntament d’Almoster a la xarxa Rescat, amb la finalitat de cobrir les necessitats de comunicació entre el CECAT i les administracions locals que s’hi adhereixin per a una adequada coordinació en matèria de protecció civil.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal