Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

L’Ajuntament d’Almoster recepciona la urbanització Picarany

El divendres 11 de desembre, l’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, va signar la recepció de les obres de “Reformat de l’arranjament de la pavimentació i els serveis” de la urbanització Picarany.
La urbanització va néixer fa aproximadament uns trenta anys i
el promotor inicial va ser l’empresa Urpisa que en no finalitzar les obres va impedir la seva recepció legal per part de l’administració local.

El mes de febrer de 2016, el consistori d’Almoster, va aprovar inicialment el Projecte de Reparcel·lació Econòmica per les obres d’acabament de la urbanització que ha finalitzat amb la recepció per part de l’Ajuntament d’Almoster. Els treballs han tingut un termini d’execució de nou mesos, i han contemplat la millora en la xarxa de subministrament d’aigua, la pavimentació dels carrers, fer unes voreres noves i substituir tot l’enllumenat.

Ha estat un procés llarg i lent per la quantitat d’entrebancs que l’Ajuntament d’Almoster s’ha trobat, per la necessitat de fer comprendre a les parts la complexitat de la resolució del problema, el canvi d’interlocutors i la judicialització excessiva, però segons explica l’alcalde d’Almoster, Àngel Xifré, “el camí ha valgut la pena per tal d’acabar els greuges comparatius amb altres zones del municipi”.

En el ple extraordinari del dijous 3 de desembre, on es va aprovar per unanimitat, Àngel Xifré va agrair a totes les persones que durant aquests anys han ajudat a solucionar aquest problema urbanístic, especialment a l’actual regidor d’urbanisme, Josep LLonch, que ha estat l’encarregat de gestionar el tram final de les obres.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal