Alcalde

Benvingudes i benvinguts al web del nostre poble,

Almoster és un poble amb un terme municipal de 5,88 km2 de superfície i amb una població de 1361 habitants (2017), situat al peu de les muntanyes de Prades, just on comença la marca turís- tica Muntanyes de la Costa Daurada, que abraça els pobles de muntanya de la comarca del Baix Camp.

Hi trobareu diferents llocs d’interès com ara cases pairals renaixentistes, un bonic nucli antic, l’església de Sant Miquel del s. XVIII i masos amb història repartits per tot el terme. Els productes de la terra principals son l’avellana i l’oli d’oliva reconegut arreu.

Cal destacar la seva privilegiada situació geogràfica, entre mar i muntanya, que li permet esdeve- nir un dels miradors del Camp.

Mitjançant aquesta finestra a la xarxa, podreu consultar les notícies del poble, l’agenda d’activi- tats programades tant per l’ajuntament com per les entitats, informació del poble mitjançant el butlletí i els seus serveis, així com informació de l’Ajuntament, ordenances i reglaments, anuncis i edictes, tràmits municipals i informació diversa.

Us animo a que ens visiteu, conegueu la nostra gent, que gaudiu dels nostres productes i sobre- tot, que passegeu per un entorn natural que no us deixarà indiferents.

Àngel Xifré Arroyo

Alcalde d'Almoster

Actualitat

Agenda

There is no Event

El temps

Almoster, ES
5:27 pm, juny 2, 2023
22°C
lleugerament ennuvolat

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal