Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

L'alcalde

Almoster, un poble per viure-hi

Benvingudes i benvinguts al web del nostre poble,

Almoster és un poble amb un terme municipal de 5,88 km2 de superfície i amb una població de 1361 habitants (2017), situat al peu de les muntanyes de Prades, just on comença la marca turística Muntanyes de la Costa Daurada, que abraça els pobles de muntanya de la comarca del Baix Camp.

Hi trobareu diferents llocs d’interès com ara cases pairals renaixentistes, un bonic nucli antic, l’església de Sant Miquel del s. XVIII i masos amb història repartits per tot el terme. Els productes de la terra principals son l’avellana i l’oli d’oliva reconegut arreu.

Cal destacar la seva privilegiada situació geogràfica, entre mar i muntanya, que li permet esdeve- nir un dels miradors del Camp.

Mitjançant aquesta finestra a la xarxa, podreu consultar les notícies del poble, l’agenda d’activitats programades tant per l’ajuntament com per les entitats, informació del poble mitjançant el butlletí i els seus serveis, així com informació de l’Ajuntament, ordenances i reglaments, anuncis i edictes, tràmits municipals i informació diversa.

Us animo a que ens visiteu, conegueu la nostra gent, que gaudiu dels nostres productes i sobretot, que passegeu per un entorn natural que no us deixarà indiferents.

Josep Llonch Rafecas
ALCALDE D’ALMOSTER

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal