Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Mesures d’ajut urgent en l’economia local a causa del Covid-19

Davant la crisi causada pel Coronavirus Covid-19, l’Ajuntament d’Almoster ha adoptat unes mesures econòmiques per reduir l’impacte que pugui tenir per a les famílies i pel sector econòmic local. Entre aquestes mesures hi ha la flexibilització dels terminis per pagar diferents tributs, així com la suspensió de les quotes dels serveis municipals mentre duri l’estat d’alarma i un primer paquet urgent de mesures fiscals per compensar el pagament de la taxa de la Llar d’Infants.

S’ha resolt:

  1. Flexibilitzar els terminis i tràmits per al cobrament de tributs, taxes i preus públics municipals als veïns i veïnes d’Almoster i facilitar l’ajornament o fraccionament. Se suspenen així els terminis administratius i de prescripció i caducitat a efectes tributaris d’acord amb el Reial Decret 463/2020.

 

  1. Activar un primer paquet urgent de mesures fiscals per respondre a la situació generada pel COVID-19 per compensar el pagament de la taxa de la LLAR D’INFANTS: No es cobraran o es compensaran les tarifes per assistència a la Llar d’Infants Municipal, els dies que no es pugui realitzar el servei per l’estat d’alarma.

 

  1. Mantenir, amb l’objectiu de garantir la liquiditat a totes les empreses proveïdores i amb la prioritat de mantenir els llocs de treball, els pagaments amb les empreses subministradores.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal