Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Moltes novetats per la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén

Tindrà lloc del 20 al 30 de juliol tot i que hi haurà activitats prèvies com la tercera edició MostVi

Del 20 al 30 de juliol tindrà lloc la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén amb moltíssimes novetats, com l’estrena de la marxa i els balls propis del seguici amb les peces musicals creades pel compositor reusenc, Jaume Cuartero o l’estrena del Ball de Gitanes d’Almoster. Un cop finalitzat el programa, és hora de presentar-ho públicament en el que durant 11 dies s’han preparat activitats per a grans i petits i també per als joves.

El MostVi, després de la seva acceptació per part de la ciutadania, encetarà la seva tercera edició el dissabte 13 de juliol a partir de les 18.30 hores a la plaça de l’ajuntament amb sis cellers convidats, una foodtruck i l’actuació en directe del grup Aquell parell i Dj Rik.

El diumenge 14 de juliol, durant tot el dia a la piscina municipal, hi haurà la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple per tal de solidaritzar-se amb les persones que pateixen aquesta malaltia neurològica. La recaptació de tot el dia es destinarà a l’esclerosi múltiple.

El dissabte 20 de juliol, dia de pregó serà el tret de sortida amb el tradicional toc de festa, sortida i ballades dels gegants, nans i Canaleta com a inici de la festa de la vila, amb l’acompanyament musical dels Vitxets, i l’estrena de la marxa i els balls propis del seguici. Pregó de la Festa Major a càrrec de la professora de l’escola Ramon Sugrañes, Maria Massana Cabré, la carnada i ball amb el grup balaguerí Ksonronda i les seves cançons de gresca, folk, taverna i sobretaula.
El diumenge 21 de juliol hi haurà la baixada d’artefactes pels carrers de la vila, concurs d’arrossos, ball de tarda amb el grup Rumba Blanca i cinema a la fresca amb la projecció de la pel·lícula “Ocho apellidos marroquís”.

El dilluns 22 de juliol es farà la gimcana infantil, partit de bàsquet i banyada nocturna.

El dimarts 23 de juliol hi haurà cursa d’inflables, masterclass de zumba i teatre amb l’obra “Èxit”.

El dimecres 24 de juliol serà el torn del torneig de tenis taula, contacontes i taller infantil, sardinada popular i havaneres.

El dijous 25 de juliol hi haurà torneig de futbol sala, el tradicional homenatge a la gent gran i l’espectacle Timproviso.

El divendres 26 de juliol es farà el Tombabanyes i revetlla jove amb Fescat i Dj Ceba.

El dissabte 27 de juliol, la revetlla, començarà amb un esmorzar popular, l’espectacle de circ Rocket Carnival Clownz, festa aquàtica amb inflables, partit de futbol, estrena del Ball de Gitanes d’Almoster, sopar de festa major i la gran revetlla de Sant Abdó i Sant Senén amb l’orquestra Aquarium.

El diumenge 28 de juliol serà l’últim dia de la festa major i finalitzarà amb les matinades, concurs de pastissos, vermut popular, toc de festa, seguici, solemne missa, ballades i tornada festiva i gran Castell de focs.

El regidor de festes, Oriol Calabuig, ha explicat que la festa major creix any rere any i que enguany hi ha dues estrenes, la de la marxa i els balls propis del seguici amb música pròpia creada pel compositor reusenc, Jaume Cuartero, i la d’un nou grup popular com és el ball de gitanes d’Almoster. Això posa de manifest que la festa major és més viva que mai, que la cultura és present al nostre municipi i que cada cop és més participativa. Us convidem a participar a totes i tots.

Aquí us deixem el programa íntegre amb tots els actes: programa-2024

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal