Notícia

WhatsApp Image 2023-01-17 at 20.40.06

Reunió amb el Director General de Centres Públics per l’ampliació de l’Escola Ramon Sugrañes

Es van seguint els passos per fer realitat que l’Escola Ramon Sugrañes tingui un equipament adequat a les seves necessitats.

Avui s’ha fet una reunió entre l’Ajuntament, el Director General de Centres Públics Jean Marc Segarra, el Director Territorial d’Educació Joan Manel Audí, els tècnics del Departament d’Educació i l’equip directiu de l’Escola Ramon Sugrañes per parlar de les mancances actuals de l’escola i de l’adequació que s’ha de fer de l’edifici escolar i la seva ampliació.
Durant la reunió l’equip d’arquitectes contractat per l’Ajuntament ha presentat l’esbós de la futura escola, seguint els criteris de requisits d’espais del Departament d’Educació necessaris que ha de tenir una escola d’una línia.
També s’ha exposat com es troba el procés d’expropiació dels terrenys per l’ampliació, i de la coordinació i dels passos a seguir per a la realització del projecte.
Es van seguint els passos per fer realitat que l’Escola Ramon Sugrañes tingui un equipament adequat a les seves necessitats.

Actualitat

Agenda

There is no Event

El temps

Almoster, ES
6:33 pm, juny 2, 2023
21°C
lleugerament ennuvolat

Xarxes

Contacta

Newsletter

Amb la col·laboració

Ajuntament d'Almoster © 2020. Tots els drets reservats

Avís legal