Vuit activitats culturals per l’últim trimestre de l’any a Almoster

A més de les pel·lícules del Cicle Gaudí també hi haurà concerts, animació infantil o màgia i s’aposta per una programació estable

Des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament d’Almoster es continua treballant per oferir més activitats a tota la ciutadania i per a tots els públics. És per això que a més d’apostar pel cinema en català a través del Cicle Gaudí, també es duran a terme espectacles al teatre municipal i s’aposta per una programació estable.

Així i un cop passat el mes de setembre, el pròxim 27 d’octubre i dins el Cicle Gaudí es projectarà la pel·lícula “Las buenas compañías” de Sílvia Munt.
Pel que fa al mes de novembre hi haurà tres activitats. La primera arribarà el dia 12 de novembre a les 19 hores amb el concert “Recordant els 70” a càrrec del Cor Lianna i que serà gratuïta. La segona serà el dia 19 de novembre a les 18.30 hores i serà “Màgia de Proximitat” a càrrec de Jordi Caps. Aquesta activitat està organitzada per l’Ateneu Agrícola i tindrà un cost de 20 euros per a socis i de 35 euros per a no socis. La venda d’entrades serà al bar de l’Ateneu. La tercera activitat serà el dia 24 de novembre a les 20.30 hores i dins el Cicle Gaudí es projectarà el film “Els encantats” d’Elena Trapé.

Durant el mes de desembre també hi haurà tres noves activitats. El dia 22 de desembre a les 18.30 hores hi haurà animació infantil “Danses esbojarrades” i serà gratuïta. El dia 28 de desembre a les 20.30 hores dins el Cicle Gaudí es podrà veure la pel·lícula “Un cel de plom” de Miquel Romans i el dia 29 de desembre arribarà el concert “XMAS Rock” a càrrec de A Grup Coval, la qual també serà gratuïta.

Recordem que les pel·lícules del Cicle Gaudí tenen un preu de 4,50 euros o de 3 euros aquells que siguin menors de 16 anys, majors de 65 anys o amb el carnet de la Federació d’Ateneus. La venda d’entrades es realitza a les taquilles del teatre 20 minuts abans de la projecció de la pel·lícula.

Ajuntament

C. Pare Aymamí, 14
43393 Almoster
977 855 110
aj.almoster@altanet.org
www.almoster.cat

Horari d’atenció al públic:
DL – DV de 8:00 a 14:00
DC de 15:00 a 17:30

Política de privacitat
Avís legal